Senatorul PMP, Lucian Iliescu, anunță că va iniția un proiect de lege prin care va solicita ca oamenii care mai doresc autonomie teritorială în România să fie expulzați de pe teritoriul țării noastre.

”Ma gandesc sa initiez un proiect de lege prin care orice persona care mai vorbeste de autonomie teritoriala in ROMANIA, sa fie expulzata acolo unde doreste sa-si continue viata.

Povestea asta cu UDMR imi creaza greata si disconfort lingvistic.

Partidele romanesti s-au folosit in cei 30 ani de aceasta uniune a maghiarilor, practic un ONG, sa puna si sa dea guverne jos fara sa anticpeze ca zi de zi acesti domni mongoli nu au decat un singur SCOP, autonomia pe orice criteriu, etnic, teritoriel, administrativ.

Pana la urma etnicii maghiari sunt cetateni romani cu aleleasi drepturi si pot foarte bine sa faca politica in cadrul oricarui partid romanesc.

Gata cu discriminarea romanilor de orice nationalitate. Ajunge! E prea mult.

Golanii astia numiti de Budapesta in fruntea UDMR nu vad decat cearta prin orice actiune pe care o inteprind. Sunt ca picatura chinezeasca.

Bai smecherilor, voi aveti impresia ca aici e sat fara caini? E momentul sa va intre bine in cap ca Romania este STAT NATIONAL, INDEPENDENT si INDIVIZIBIL.

Sustin un proiect de lege privind SCOATEREA UDMR in afara legii.”, scrie Lucian Iliescu.

 

Articolul precedentPărțile bune ale pandemiei
Articolul următorPSD dă vina pe Klaus Iohannis pentru leșinul lui Ciolacu: Foarte mult l-a afectat…