Jurnalistul Robert Turcescu, locuitor în Sectorul 1, susține că primarul Clotilde Armand este obligată să se înțeleagă cu cei de la Romprest, în așa fel încât cetățenii să nu aibă de suferit. Turcescu o amenință pe Clotilde Armand că îi va răsturna pubela de gunoi pe scările de la Primărie.

”Am scris, am zis, iată unde am ajuns: in sectorul 1 Romprest nu mai ridica gunoiul menajer. Stam cu pubelele pline si așteptăm sa se impace Clotilda cu operatorul de salubritate. Stiti ceva? Nu ma intereseaza ce au ei de impartit! Eu sunt cu taxele platite la zi, an de an. Daca au probleme legate de contract, sa si le rezolve in justitie, dar eu, platitorul de taxe, cer sa nu ajung in situația de a ma lupta cu șobolanii prin curte sau pe strada! Abia astept sa vad cum rezolva frantuzoaica aceasta situație. A promis ca in 24 de ore aduce in locul Romprest un operator nou de salubritate. Sa-l aduca! Daca nu rezolva, ma duc si-i rastorn pubela pe treptele de la Primarie!”, scrie Robert Turcescu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentPMP: ”Rostul nostru este să construim, înainte de toate, un cămin pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, pentru trainicia unei nații”
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Biografia neromanțată a lui Emil Boc. Căzătura care l-a propulsat în fotoliul de primar