Astăzi,  haideți să lăsăm toate grijile, gândurile, supărările și să fim doar copii. De ziua internațională a inocenței, să ne întoarcem fața către odraslele noastre, către viitorul acestei țări. PMP dorește să-și exprime sentimentul de atașament față de valorile familiei, universul copilăriei și al dragostei față de pruncii României.

Rostul nostru, al oamenilor responsabili, este să construim, înainte de toate,  un cămin pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, pentru trainicia unei nații. De aceea,  în nucleul îndeletnicirilor societății românești  trebuie să fie o permanentă grijă și atenție pentru creșterea copiilor noștri.  O educație sănătoasă este o comunitate de viitor, de perpetuare, peste generații,  a unui neam prosper.

Cu această ocazie, PMP solicită Guvernului realizarea unei strategii naționale de creștere a natalității, de stimulare a dezvoltării relațiilor în cadrul familiei. Poate, în toată această zbatere pentru obținerea de fonduri guvernamentale și europene, politicienii găsesc o clipă de responsabilitate și gândesc  un proiect național pentru copiii noștri și pentru viitorul acestei țări.

PMP urează ”La mulți ani” copiilor de oriunde ar fi!”

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentDistracția la malul mării, reglementată printr-un ordin NOU al miniștrilor Sănătății, Economiei și Mediului
Articolul următorRobert Turcescu nervos: ”Mă duc la Clotilde Armand și îi răstorn pubela pe treptele de la Primărie!”