Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, spune că senatorul depistat cu coronavirus ar trebui să aibă dosar penal în cazul în care a primit de la NATO informare ca un participant avea COVID-19 și totusi nu s-a autoizolat.

Domnul Chițac este în această situație. Înțeleg din fotografiile de la eveniment că au mai participat și alți parlamentari români, care ulterior datei de 6 martie erau fie la întâlniri cu sute de persoane, fie la emisiuni tv. Regulile sunt pentru toată lumea. Și trebuie respectate.

Sănătatea are prioritate! Iar România are nevoie de oameni politici responsabili”, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Este stare de alertă după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu COVID-19.  Acesta nu a fost doar la ședința BPN a partidului, de luni, dar și la o petrecere cu 400 de femei din comunitatea musulmană, de 8 martie. Acest lucru este confirmat de o postare pe facebook.

Articolul precedentRetragerea lui Cîțu în viziunea lui Traian Băsescu ”Conducerea PNL s-a hotărât să-i spună un NU lui Iohannis”
Articolul următorȘtefan Florescu, PMP sector 6, sare în ajutorul persoanelor vulnerabile