Traian Băsescu a intervenit telefonic joi la România TV şi a criticat extrem de dur guvernul Ludovic Orban. Băsescu a început prin a ataca guvernul, pornind de la bâlbele din şedinţa executivului de azi, când Orban a vorbit de mai multe ori despre stare de urgenţă, în loc de stare de alertă.

“Suntem in cea mai profunda stare de proasta guvernare. Nu suntem nici in stare de urgenta, nici in stare de alerta. Niste incompetenti care intrec cu mult guvernul Dancila, care nu pot gestiona lucrurile, sacrifica de la copii la batrani si toate televiziunile cu toata forta fondurilor date catre televiziuni, mai vine si presedintele, iar ei pur si simplu nimicesc poporul. Singurul lor gand e cum sa faca achizitii urgente.”, afirmă fostul preşedinte.

“Parintii sunt intr-o situatie de dezorintare, pentru ca inclusiv astazi guvernul se balbaia. Trebuie sau nu certificat, ce boli trebuie sa ai ca sa faci invatamant online etc. O intreaga panoplie de erori pe care trebuia sa le rezolve de mult si sa avem raspunsuri clare. Sunt scoli in care la ora asta au sedinte ca sa stabileasca programul. Este joi si scolile incep luni. Sa nu va ganditi ca s-a facut vreo politica de protejare. Stiu eu o scoala unde acum monteaza parintii panourile acelea, au venit cu ele de acasa. Mai devreme am vazut-o pe doamna Anisie care ne explica ce face dascalul daca un copil trebuie sa stranute. Trebuie sa-l scoata in curte, este incredibil unde s-a ajuns.”, a adăugat Băsescu.

Articolul precedentCâți români s-au înregistrat să voteze prin corespondență?
Articolul următorBăsescu despre Arafat: A scapat si el piciorul in butoiul cu propaganda ieftină