Lideul PMP a vorbit la Realitatea PLUS despre posibilitatea ca autoritățile să relaxeze măsurile COVID-19 după 15 mai. Europarlamentarul consideră că 10% din populație este infectat cu noul virus, majoritatea fiind asimptomatici.

„Pe 15 Mai nu vom fi în situația de a fi cu pandemia pe o pantă descendentă. Eu cred că 10% din populație este infectată în acest moment cu virusul SARS-CoV-2. Mare parte din aceștia sunt asimptomatici și transmit mai departe coronavirusul. Nu am făcut testări suficiente deocamdată. A nu testa, înseamnă a nu ști. În momentul de față este un dezastru în toate căminele de bătrâni. Vedeți cazurile de la Galați și de la Ruginoasa. Să iei decizii riscante doar pentru că poporul vrea la aer, nu e o idee bună. Tebuie luate măsuri precum au luat Dacia, Ford. Muncitorii vor fi dotați cu măști și echipament de protecție. dreptul la muncă a fost la liber în tot timpul stării de urgență.”

Articolul precedentComunicat CNR, detalii examene on-line
Articolul următorSenatorul PMP, Lucian Iliescu, despre masurile premierului Orban: Cumva urmariti sa plece o parte din oameni la sparanghel?