Deputatul PMP Robert Turcescu solicită într-o postare pe facebook amânarea alegerilor locale, dar şi a alegerilor parlamentare, în condiţiile în care epidemia de coronavirus pare departe de final în România.

“AMÎNAȚI ALEGERILE!

Vreți sa tratam cu seriozitate această criză sanitară? Nu există decit o variantă: amînați alegerile! Și Localele, si Parlamentarele! In Romania, in an electoral, nu se poate discuta rational pe frontul politic, guvernul, oricare ar fi el, se comportă populist si ia decizii cu ochii in sondajele de opinie, iar primarilor in funcție nu le sta mintea decit la dat cu var si clipuri de campanie, nicicum la lupta cu COVIDU’.

O clasa politică responsabilă, de la Președinte in jos, ar trebui sa puna punct AZI acestui festival electoral in care ne gasim. Amînați alegerile, macar pina in primavara viitoare! E singura variantă de a trata cu seriozitate si cu celeritate aceasta criză sanitară!

Amînați alegerile! Daca nu, vom merge la urne, dar n-ar putea sa spuna nimeni la care…”, scrie Robert Turcescu pe Facebook.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 20. Kim Kardashian la Casa Albă
Articolul următorLiberty Hub – Defending the West with Mike and Ana about the Christian pillars