Liderul PMP anunță că au trecut deja 10 ani de Parteneriat Strategic cu SUA. Un obiectiv de politică externă, îndeplinit cu succes, care asigură stabilitate și securitate României.

PMP consideră că Parteneriatul Strategic cu SUA, integrarea în NATO și aderarea la UE au fost cele mai importante deziderate naționale, care au fost atinse, după 1989. Pe această cale, România și-a recâștigat respectul pe plan extern, dovedind că este un partener fidel și extrem de responsabil în fața marilor provocări ale dinamicii vieții internaționale.

„Țara noastră beneficiază de sprijinul politic și militar, iar cei 10 ani de colaborare strânsă cu SUA, demonstrează atașamentul țării noastre față de sistemul de valori democratice.România este o țară mai sigură, mai protejată și poate respira, în voie, aerul libertății de sine. Cu această ocazie, PMP urează ”La mulți ani” trainici, Parteneriatului Strategic cu SUA”, susține Diaconescu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentParchetul European și-a pornit motoarele. Câte anchete a demarat instituția lui Kovesi în doar 3 luni
Articolul următorLiviu Dragnea, interviu eveniment, la Realitatea Plus. Secretele care dinamitează scena politică. Jocuri murdare – dezvăluirile care vor lăsa urme adânci. De ce tremură Palatele?