Eugen Tomac – președintele PMP a comentat alegerile din Austria, în urma cărora cancelarul Karl Nehammer, cel care s-a împotrivit aderării României la Schengen a obținut un procent care nu îl ajută să mențină Puterea.

„În Austria Inferioară, Nehammer a fost umilit astăzi la alegeri așa cum el însuși și-a permis să umilească 20 de milioane de români. A crezut că își poate păcăli propriul popor, folosind în mod absurd o temă falsă.

I s-a demonstrat însă că minciuna are picioare scurte, iar aroganța și populismul se plătesc.

România își va câștiga dreptul furat la 8 decembrie. Nehammer însă își trăiește începutul sfârșitului său politic. Nimeni niciodată nu a tratat cu mai mult dispreț România în ultimii 30 de ani. Iar acest lucru nu trebuie uitat!”, a transmis Eugen Tomac.

OVP, partidul cancelarului Austriei, Karl Nehammer, a luat sub 40% din voturi la alegerile din Austria Inferioară și va pierde majoritatea în guvernul și în parlamentul regionale.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentGelu Vișan, acuzații fără precedent la adresa unui fost ministru al Transporturilor. Șpăgi astronomice, negociate direct, ca la piață
Articolul următorMarius Pașcan, prim-vicepreşedinte PMP, după meciul Sepsi-FCU Craiova 1948: Iată unde duce politica Budapestei, a premierului Viktor Orban și a FFIDESZ, în relațiile bilaterale cu România