Președinta Parlamentului European – Roberta Metsola a fost prezentă la inaugurarea expoziției fotografice “Drumul european al Republicii Moldova”, de la Bruxelles, la invitația eurodeputatului Eugen Tomac, președintele PMP.

„Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, prezentă astăzi (29 noiembrie, n.red.) la inaugurarea expoziției fotografice “Drumul european al R. Moldova”. 
Parcursul european al R. Moldova, pas cu pas, se vede astăzi, în imagini, la Parlamentul European de la Bruxelles.
Sunt profund onorat că președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a acceptat invitația mea de a participa la festivitatea de deschidere a expoziției. Îi mulțumesc pentru cuvintele calde adresate românilor prezenți, dar mai ales pentru sprijinul, ajutorul și implicarea sa în procesul deloc ușor al aderării R. Moldova la Uniunea Europeană.
Am decis să organizăm această expoziție în săptămâna în care sărbătorim Ziua Națională a României pentru a arăta din nou sprijinul total și necondiționat pe care îl oferim R. Moldova”, a transmis Eugen Tomac.
 
 
 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCulisele oculte dinainte de alegeri – Rizea rupe tăcerea despre triada Băsescu-Oancea-Ponta. Dezvăluiri explozive, ora 23:00
Articolul următorEugen Tomac: „George Simion este pe felie cu Kremlinul. Acum a apărut și dovada clară”