Preşedintele PMP Sibiu, Ion Ariton, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută alături de liderul partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, că sunt şanse reale ca la alegerile locale candidaţii formaţiunii să câştige şapte-opt primării din judeţ, potrivit Agerpres.

La eveniment au fost prezentaţi candidaţii PMP pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, Ingrid Höhr, şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, Adela Muntean.

“Sperăm la un rezultat bun în alegerile locale, aşa cum ne-am propus la nivel de ţară (…), sper ca şi Sibiul de data aceasta să ajungă să fim aproape de media pe ţară a partidului. Acestea ar fi obiectivele, să trecem de prag, câştigarea câtorva primării şi eu zic că avem undeva la şapte-opt primării şanse reale şi mai sunt câteva primării unde, cu mult efort şi cu muncă din partea echipei, putem face o figură frumoasă şi să mărim numărul de primari şi de consilieri pe care îi avem (…) Vrem ca şi noi, Sibiul, la acest efort comun să venim cu un sprijin real şi ca numărul primarilor şi consilierilor să fie un număr mult mai mare faţă de alegerile din 2016”, a spus Ion Ariton.

Eugen Tomac şi-a exprimat încrederea în echipa PMP Sibiu, cât şi în candidaţii formaţiunii pentru Primăria Sibiu şi CJ Sibiu, Ingrid Höhr şi Adela Muntean.

Tomac a declarat că PMP va fi pregătit pentru alegerile locale şi va avea liste de candidaţi pentru consiliile locale în toate comunele din judeţ şi candidaţi pentru funcţia de primar în cât mai multe localităţi.

“Europa este condusă de două doamne, sunt convins că şi cele două doamne din PMP pot conduce municipiul Sibiu şi judeţul. (…) Dacă statul va ţine sub control situaţia legată de criza sanitară, putem avea alegeri pe 27 septembrie şi PMP va fi pregătit mult mai bine decât în 2016, şi aici obiectivele sunt clare, vrem să fim o voce activă în Consiliul Judeţean, vrem să fim o voce vie, creatoare, cu proiecte noi pentru comunitate şi în municipiul Sibiu şi în toate celelalte oraşe şi în municipii din judeţ, plus comune. Vom avea candidaţi în cât mai multe comune, în mod sigur vom avea liste peste tot pentru consiliul local. Obiectivul nostru politic este unul cât se poate de realist: să devenim o voce vizibilă, impunătoare, hotărâtă, cu soluţii şi argumente pentru a mişca înainte proiectele comunităţii”, a afimat preşedintele PMP.

Secretarul general adjunct al partidului, Ioana Constantin, a subliniat că PMP şi-a propus la nivel naţional un scor cu două cifre şi a adăugat că are convingerea că şi la Sibiu va fi obţinut un rezultat foarte bun.

Articolul precedentBăsescu despre candidatura la Primăria Bucureștiului: ”Dacă va fi nevoie, o să o fac. Depinde care sunt evoluţiile”
Articolul următor100% TU DECIZI! Ion Mocioalcă, baronul de Caraș, dosar penal după angajarea fiicei în Parlament