Partidul Mișcarea Populară filiala Turda îl acuză pe primarul din oraș, Cristian Matei (PNL), că și-a parcat mașina pe un loc interzis. Din imaginea postată de PMP Turda se poate vedea cum mașina era staționată pe un loc marcat, în fața unei biserici.

„În orașul în care primarul Matei are de gând să crească încasările la buget pe seama amenzilor plătite de turdeni, el le arată tuturor că domeniul public este moșia sa și că poate face ce vrea, că nimeni nu-l amendează sau cercetează pentru abuzurile pe care le face!

Și-a parcat mașina acolo unde orice alt turdean ar fi luat amendă, ca să fie bani la buget. Dar, primarul Matei și-a dat seama că poate face ce vrea, după ce le-a majorat impozitele la turdeni și ei tac, iar ei nu zic nimic… Își bate joc de turdeni cum vrea!

Ăsta e primarul care vă reprezintă?”, au spus cei din PMP Turda pe pagina lor de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentEugen Tomac înaintea congresului PMP: ”Niciodată nu trebuie să urmăm un om care își construiește postamentul pe minciună”
Articolul următorMiza uriașă din spatele scandalului care a aruncat România în HAOS. Orban, detalii explozive despre Iohannis – Legile Puterii, ora 20:50