Salut! Eu sunt Georgel și nu miam dat bacu pentru că profa aia de romana ma inervat maxim atunci cind nea intrebat de ce oniricu se regaseste in poieziea antebelica. Vacinu nu ie bun, asa vreau astia să ne controleze. Salut, sunt Mioara, tânără pensionară, singură, îmi găsesc refugiul alături de voi, prietenii mei on-line, mulțumesc pentru asta. Mi-a spus vecina de la 3 că vaccinarea este modul în care unii vor să ne extermine. Informațiile sunt sigure, numai că nu mi-a spus exact cine a spus. Hello, ce face frații mei? Bă, nu vă vaccinați, șmecherii aștia vor să face bani, vaccinu-i apă de ploaie. Noroc cu autocorectu! Dragi compatrioți, este timpul să dezvăluim marea conspirație mondială. Firmele farmaceutice au inventat virusul și acum și antidotul, clar, există dar pe bani mulți. Conspirația pusă la cale de marii bogați ai lumii funcționează, iată cum suntem duși ca oile la tăiere.

Aș mai fi putut continua cu exemple de părerologi de pe internet și de la scara blocului, dar nu suportă hârtia și spațiul. Pandemia de prostie generată de lipsa de educație este chiar o conspirație mondială pentru care, ce să vezi, nu există niciun vaccin.

Comentatori din vocație, gică-contra din pasiune, sute de mii de români au găsit o supapă pentru a-și refula frustrările, incultura, sindromul de turmă în spațiul internauților. Românii, aceia mult mai înțelepți de odinioară, aveau o vorbă cu prostul care aruncă o piatră în baltă și deștepții care se aruncă să o scoată. Degeaba le explici atotștiutorilor ceea ce este evident că se va găsi unul care să vină cu argumentul suprem, am auzit eu de undeva.

Dilema, a mă vaccina sau nu, scindează societatea. Oamenii cu pregătire, cu coate tocite pe băncile școlii, încearcă să convingă că vaccinarea-i singura soluție pentru reluarea normalității. Și testarea, evident. Ei nu și nu, toți sunt cumpărați, toți sunt parte a conspirației.

Îmi asum cele spuse acum. Din păcate, țara nu s-a scindat în bogați și săraci ci între analfabeți funcționali și restul. Educația precară dă posibilitatea celor care vor să învârtă mințile poporului să manevreze mari mase de oițe vrăjite de vorbe îndemânatice. Bref, asta-i situația, cred că e timpul să punem piciorul în prag. Gata cu tolerarea prostiei, e momentul să reacționăm. Dacă nu a facem acum, România va fi peste câțiva ani un imens Tok Tok.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentAZI la ora 18:00, dezvăluiri înfiorătoare despre “mafia sângelui”, la CULISELE STATULUI PARALEL
Articolul următorViitorul lui Călin Popescu Tăriceanu este acum în mâna președintelui Iohannis