Liderul PMP, Traian Băsescu, susține că marele câștig al pandemiei de coronavirus este faptul că profesorii au fost obligați să treacă la predarea în modul online, iar dacă se va continua în acest fel și după terminarea pandemiei, atunci elevii vor avea mult de câștigat.

”Nu, nu! Lăsați-i acolo! Eu nici nu-i cunosc, pe majoritatea dintre ei. Știu doar vreo 2-3. Nu știu cu ce se ocupă alții, în afara ministrului Sănătății, premierul și doamna de la Muncă. S-a întâmplat și un lucru bun cu epidemia asta. Dascălii au fost obligați să predea pe calcultator, totul este ca imediat ce se termină pandemia să nu ia iar copiii la școală să-i învețe păpădia și salata. Să rămână pe calculatoare. Să facă predare, după ce au terminat copiii orele, pe calculator. Gândiți-vă că dacă Orban se ține de cuvânt și cumpără tablete pentru copiii de la țară, gândiți-vă câți IT-iști ar ieși din acești copii. Copiii românilor sunt extrem de talentați!”, a spus Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

Articolul precedentPremierul Orban cere intervenția procurorilor pentru neregulile de pe autostrada Lugoj-Deva: ”Pentru măgării nu plătește nimeni?”
Articolul următorPreședintele Klaus Iohannis a prezentat noua Strategie Națională de Apărare: ”România trebuie să își apere cetățenii oriunde s-ar afla ei”