Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a anunțat că pune la dispoziția micilor producători un portal prin care pot anunța cantitățile de legume disponibile în vederea facilitării unui dialog cu marile lanțuri de retail.

Adrian Oros: ”Fermierii români au nevoie de un sprijin real în această perioadă dificilă!
Tocmai de aceea, vă anunț că, de astăzi, 30 martie 2020, punem la dispoziția micilor producători un portal pentru a anunța cantitățile de legume disponibile în vederea facilitării unui dialog cu marile lanțuri de retail. Măsura are scopul de a identifica cele mai bune modalități de preluare a mărfii direct de la producători.
Astfel, pentru că este crucial ca în această perioadă fermierii să își desfășoare în continuare activitatea pentru a asigura securitatea alimentară a României, recomandăm micilor producători să încarce în platforma www.rndr.ro/legume cantitățile de legume de care dispun.
Pentru a putea completa informațiile în portal, producătorii agricoli trebuie să se autentifice, prin crearea unui cont de utilizator. După completarea datelor, va fi transmis un e-mail de confirmare la adresa electronică indicată de producător. După crearea contului de utilizator se poate trece la completarea anunțului!”

Articolul precedentCiuhodaru cere teste rapide pentru medici
Articolul următorDovada că în spatele unui bărbat “puternic” se află o femeie (și) mai puternică. Bădălău, legături primejdioase cu “Regina Achizițiilor”