Preşedintele organizaţiei PMP Piatra-Neamţ, Cristian Sauciuc, este candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, liderul organizaţiei judeţene, Bogdan Gavrilescu.

“Cristian Sauciuc este candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, va fi vioara întâi. Este o decizie luată împreună cu toţi colegii. Este omul care poate să ducă, în acest an destul de încercat, bătăliile pentru partid. Sper să obţină un rezultat bun, de peste 10 procente”, a declarat preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu, potrivit agerpres.ro.

Cristian Sauciuc a anunţat că are în plan mai multe proiecte care vizează dezvoltarea infrastructurii rutiere din judeţ, dar şi transparentizarea actului decizional.

“Banii se vor repartiza în funcţie de proiecte, de numărul locuitorilor, şi nu pe culoare politică, pe ochi frumoşi cum s-au dat până acum. Vreau ca totul să se desfăşoare foarte transparent în administraţia publică locală”, a precizat Cristian Sauciuc.

Cristian Sauciuc a intrat în politică în anul 2013, în Partidul Mişcarea Populară, şi este din 2017 director al societăţii Salubritas, aflată în subordinea Consiliului Local Piatra-Neamţ.

Pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ va candida liderul organizaţiei judeţene, Bogdan Gavrilescu, actual viceprimar al oraşului.

Organizaţia judeţeană a PMP Neamţ şi-a propus să obţină la alegerile locale minim 10% din voturi.

Articolul precedentUn angajat al Guvernului a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 17. Carantina, bat-o vina!