Organizaţia Judeţeană a PMP Sibiu a anunţat, joi seara, că va avea candidaţi în toate localităţile din judeţ la următoarele alegeri administrative, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

“Ţintim un scor cuprins între 6 şi 10% la următoarele alegeri. În ultima perioadă s-a creat o emulaţie în jurul filialei judeţene PMP, mulţi dintre sibieni alegând să vină alături de noi. Vom avea candidaţi la toate primăriile şi consiliile locale, precum şi la Consiliul Judeţean Sibiu şi, implicit, la preşedinţia Consiliului Judeţean. Nu vă ascund că vom avea între candidaţii noştri şi actuali primari”, a declarat preşedintele PMP Sibiu, fostul ministru Ion Ariton.

Potrivit sursei citate, PMP Sibiu a reluat activitatea politică şi se află în plin proces de evaluare a candidaţilor pentru alegerile locale. În paralel, au loc şi pregătiri pentru alegerile parlamentare.

În această săptămână a avut loc şi o reuniune de lucru a conducerii organizaţiei judeţene cu preşedintele partidului, Eugen Tomac, şi cu secretarul general adjunct, Ioana Constantin. Întâlnirea s-a desfăşurat on-line.

Articolul precedentMinistrul Economiei declară război furnizorilor de gaze: E o golănie ce fac cu prețurile!
Articolul următorDeputatul Marius Paşcan: PMP susţine organizarea examenelor de Bacalaureat şi Evaluare Naţională