După ce în luna februarie a demisionat din funcția de consilier județean, astăzi Ionel Adetu și-a anunțat demisia și din toate funcțiile deținute în PMP Brăila, dar a renunțat și la calitatea de membru al acestui partid. 

Ionel Adetu a fos membru fondator al Partidului Mișcarea Populară Brăila, dar și președinte al Fundației Mișcarea Populară. Din 2014 a deținut funția de secretar general al filialei județene al PMP, iar din iunie 2016 până în februarie a fost consilier județean PMP. 

Am reflectat mult în ultima perioadă cu privire la această decizie, dar am așteptat să treacă alegerile locale și alegerile parlamentare pentru a nu fi considerat un factor destabilizator în cadrul organizației. Am trăit alături de membri organizației perioade bune, dar și mai puțin bune și îmi este greu să mă despart de ei, dar sigur vom rămâne prieteni. Neîndeplinirea obiectivului de a avea cel puțin un parlamentar PMP la Brăila m-a dezamăgit profund și îmi asum o parte din vină pentru acest lucru. Dar, când opiniile tale nu mai sunt luate în seamă, consider că este mai bine să te retragi. Le urez succes celor din organizația PMP Brăila pentru a-și îndeplini obiectivele propuse pentru viitor” a declarat Ionel Adetu. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentDesființarea Secției Speciale. Scandal în Parlament. Șefii CSM și ICCJ au părăsit ședința
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 175. Vlad Voiculescu, ministrul cu cele mai bune scuze ar putea câștiga un Oscar