Senatorul PMP Cristian Vasile Lungu, autorul legii care interzice în şcoli şi universităţi orice referire la identitatea de gen, adoptată de Senat, a avut joi o replică pentru cei care susțin ”aberația ideologică a identității de gen în școlile din țara noastră”.

”Victor-Viorel Ponta e de acord cu ideologia de gen în școlile din România. Cu alte cuvinte el crede că:

1. Genul unui copil este un concept diferit de sexul biologic al acelui copil și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași. Deci, că “genul” unui copil nu trebuie să corespundă neapărat sexului biologic.

2. Sexul biologic dobândit la naștere nu ar trebui să eticheteze persoanele drept “femeie” sau “bărbat”, ci fiecare copil ar trebui singur să își aleagă dintre zecile de tipuri de gen, inventate de susținătorii teoriei de gen, în funcție de preferința personală.

3. Un copil care este născut cu organe sexuale masculine nu înseamnă neapărat că este băiat, ci poate să fie din punct de vedere al „sexului” băiat, dar din punct de vedere al „genului” fată sau să aibă un gen fluid (o zi fată, o zi băiat, a treia zi din nou fată s.a.m.d.).

5. Fiecare copil poate să își aleagă genul și să fie: băiat sau fată, fără ca sexul biologic să conteze, iar simpla clamare a unui gen (neurmată de nici un fel de operație de schimbare de sex biologic), ar trebui acceptată de societate și de instituțiile statului în sensul preschimbării actelor de identitate conform genului și nu sexului biologic (de exemplu: astralgender, agender, demigender, heliogender etc.). Da, asta doresc susținătorii acestei teorii să fie scris în actele copiilor din România!

6. Studenții care sunt născuți băieți, dar clamează că sunt, de fapt, fete, ar trebui acceptați în competiții sportive la UBB rezervate doar fetelor sau posibilitatea acestor băieți să utilizeze toaletele și dușurile fetelor din interiorul clădirilor UBB, pt. că ei simt că sunt, de fapt, fete”, a scris, pe Facebook, Cristian Vasile Lungu.

El a spus că românii care consideră că este bine ca aceste lucruri să fie predate copiilor, atunci să voteze „pe cei de la ProRomânia și pe Victor-Viorel Ponta”.

„Dacă nu, votați candidații PMP care nu susțin această aberație ideologică în școlile din țara noastră, ci susțin normalitatea: băieții sunt întotdeauna băieți, iar fetele sunt întotdeauna fete”, a conchis senatorul PMP.

Senatorii au adoptat marți un proiect care modifică Legea Educației, astfel încât referirile la identitatea de gen vor fi interzise în școlile și universitățile din România.

Articolul precedentDiscurs în forță al lui Traian Băsescu în Parlamentul European: Alianţa cu SUA este singura soluţie!
Articolul următorREALITATEA DIN PMP. Invitat, ȘTEFĂNEL DAN MARIN, vicepreședinte PMP