Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că liderul USR București, Claudiu Năsui, era, în urmă cu câteva luni, total împotriva susținerii lui Nicușor Dan de către USR, iar PMP-ul ar fi fost scos de la masă pentru că ar fi colaborat cu PSD. 

”Partidul “Altfel decât ieri”

In urmă cu câteva luni, la o întâlnire solicitată de el, Claudiu Năsui susținea că o eventuală susținere din partea USR pentru Nicușor Dan ar reprezenta o adevarată problemă, întrucât partidul își dorea să-l susțină mai mult pe Vlad Voiculescu pentru această poziție.

Acum Năsui, in mod absolut cinic, intervine public în sens contrar, invocând că ei nu și-au dorit ca PMP să fie implicat într-un proiect comun deoarece unii colegi din partidul nostru nu au votat întotdeauna împotriva la București.

Două lucruri uită să spună, însă, distinsul domn Năsui.

1. Unii consilieri locali USR chiar au plecat la PSD – da, la PSD Bucuresti, “ciuma roșie” – ceea ce la noi nu s-a întâmplat.

2. De ce domnul Năsui și colegii săi parlamentari au votat pentru candidații propuși de PSD în fruntea Curții Conturi și a CNCD? Oare acesta este un compromis acceptabil?

Amintesc că PMP a fost SINGURUL partid care a votat împotriva tuturor candidaților PSD, votați în urmă cu o lună în Parlamentul României, în timp ce USR și celelalte partide au votat cu ochii “larg închiși” toți oamenii propuși de Ciolacu și de Ponta.”, scrie Eugen Tomac.

 

Articolul precedentTraian Băsescu: Nicușor Dan în competiție cu Gabriela Firea are șanse destul de mari
Articolul următor100% TU DECIZI! Marian Pavel, baronul cu succes la păcănele. Cina cea de taină cu afaceriștii