Fostul președinte al României a fost invitatul lui Laurențiu Botin (prin legătură video) în emisiunea „100%”, la Realitatea PLUS. Discuția s-a concentrat pe proaspăt anunțata candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

 Traian Băsescu: „Eu nu aș fi candidat dacă se realiza alianța de dreapta și cu PMP. Chiar eu l-am susținut pe Nicușor Dan. PMP are dreptul să participe la alegeri. Dacă nu s-a putut în alianță, candidăm separat. Candidăm pe toate listele de la București. Două sondaje CURS din ultima săptămână arată că iau 5-6% procente și de la Nicușor Dan și de la Gabriela Firea. Asta este o primă reacție a electoratului la zvonul de candidatură. Să vedem ce se va întâmpla acum, când am anunțat că o să candidez. Cei doi candidați au un avans important, dar vedem ce se întâmplă.  Sunt mulțumit ce am făcut ca primar în mandatul de primar din 2000-2004. A rămas atât de mult spațiu de continuat pentru proiectele de atunci.”

Articolul precedentDemisie din PNL în Roman. Fostul primar Lucian Micu, nemulțumit că i s-a blocat candidatura
Articolul următorJoe Biden a ales-o pe senatoarea de culoare Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte, în caz de victorie în alegeri