Claudiu-Iorga Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), și-a prezentat un bilanț de sfârșit de mandat și nu a uitat să le mulțumească constănțenilor pentru susținerea pe care i-au arătat-o în ultimii patru ani, informează b1.ro.

Într-o scrisoare deschisă, Palaz precizează că a făcut tot a stat în puterile și priceperea sa pentru binele locuitorilor județului Constanța.

“Nu a fost un mandat ușor, dar susținut de dumneavoastră am reușit să realizez tot ceea ce mi-am propus. Au fost proiecte pentru toți cetățenii, în sprijinul și interesul acestora”, spune liderul PMP, citat de b1.ro.

Potrivit acestuia, din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, gestionarea banului public a fost o prioritate în mandatul său.

“Funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța înseamnă, în primul rând, obligația față de cetățean de a-l reprezenta, și nu o serie de avantaje materiale”, spune Claudiu-Iorga Palaz.

Totodată, acesta a renunțat la toate privilegiile ce decurg în urma acestei calități de ales local, și anume: mașină de serviciu, combustibil, șofer personal, diurnă, telefon sau alte bunuri.

“Oamenii m-au ales să îi reprezint cu cinste și onoare, nu să abuzez sau să mă bucur de aceste privilegii”, spune membrul PMP.

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța îi asigură pe alegători că fiecare dintre inițiativele pe care le-a avut a fost pentru și în sprijinul lor.

“Astăzi, când vă scriu aceste rânduri, o fac cu inima deschisă și cu speranța că nu v-am dezamăgit. Privind retrospectiv asupra parcursului celor patru ani de mandat, vă pot asigura că fiecare dintre inițiativele pe care le-am avut au fost pentru și în sprijinul cetățenilor. Iar pentru că faptele vorbesc de la sine, raportul meu de activitate cuprinde o sinteză a proiectelor și activității derulate în calitate de Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, funcție pe care o ocup din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP)”, conchide Claudiu-Iorga Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 29. Cum se pregătește America de alegeri
Articolul următor100% TU DECIZI! Neculai Onțanu, de la fierar-betonist la doctor-general-inginer