Președintele PMP Brăila, Viorel Botea, a fost ales vicepreședinte al partidului la nivel național, la Congresul PMP care s-a desfășurat online la sfârșitul săptămânii trecute.

„Pentru organizația Brăila zic eu că este un câștig foarte mare, pentru că eu sunt unul dintre vicepreședinții PMP, urmând să coordonez Departamentul de Învățământ, Știință, Cercetare, Tineret și Sport”, a declarat Viorel Botea.

Botea a spus că se simte onorat să facă parte dintr-o echipă cu nume cunoscute în politica românească, dar și în domeniile de activitate. Printre vicepreședinți se află și Rizia Tudorache, liderul de la Ilfov, care este originar din comuna Racovița, județul Brăila. 

Viorel Botea a mai precizat că la Congres s-a stabilit că „PMP nu face fuziune cu absolut nimeni. Mai mult decât atât, am și denunțat fuziunea cu UNPR, urmând ca pe data de 19 martie, la ultimul proces pe care îl mai avem, să se finalizeze acest lucru. Vom face alianțe cu toate partidele care doresc să facă proiecte pentru români”.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 170. Magaye Gueye, protagonistul unei scene rușinoase în piscină
Articolul următorEurodeputatul Dan Motreanu: “Am cerut Comisiei Europene mai mulți bani pentru dezvoltarea satelor, susținerea agriculturii locale și a micilor antreprenori”