Candidatul PMP la Primăria Sectorului 5 provoacă contracandidații la o dezbatere. Senatorul Iliescu Cătălin Lucian își atacă dur adversarii și spune că ‘Nu mi-e teamā de un pomanagiu de la PSD si de unul de la IASI, mare PNL-ist cu zero experienta in administratie.’

“Merg pana la capāt pentru castigarea Primariei de la 5. Mai sunt 7 zile.

Domnilor candidati, va provoc la o CONFRUNTARE la TV sau in spatiul on-line. Hai sa discutam de proiecte pentru DEZVOLTAREA Sectorului 5.

Nu mi-e teamā de un pomanagiu de la PSD si de unul de la IASI, mare PNL-ist cu zero experienta in administratie.

Constat cā in aceastā campanie, lupta electoralā se poartā cu arme inegale. Primarul PSD Daniel Florea din disperare cautā sa facā orice pentru castigarea unui nou mandat. Este prezent cu toate ca legea NU permite, pe toate afisele din statiile de autobuz si pe spatiul verde. Firma #DF ii poarta initialele numelui. Unde esti tu AEP, BEC, unde esti tu Prefecturā, unde esti tu Minister de Interne? S-a trezit acum in campanie cu toate ca legea interzice adunarile, sa cheme parintii si copiii la spectacole pentru a le inmâna diplome constānd în bani. La fel procedeazā cu alti cetāteni folosind firme de curierat sa le trimitā vouchere de 100 lei. Curat murdar domnule primar dar ce sa faci atāta timp cāt angajati ai statului român te tolereaza si iti permit sâ castigi incā un mandat in felul āsta?; inseamnā cā esti o ,valoare’! Da-i inainte cu lada de fructe, cu lada de legume si conserve, cu pachetele de igiena si toate aberatiile. Dā-le conserve, cā oricum ajung pe tarabele din piata Rahova la vanzare. Asta e reteta castigatoare! Sectorul aratā JALNIC. Dā-le ,dracu de parcuri, de crese si gradinite, dā-o dracu’ de reabilitare a blocurilor cā oricum apā caldā este cu program. Si lista poate continua…

Bani, pomeni, premii, recompense si ajutoare sociale. Ai dreptate domnule primar! Dā-l ,dracu’ de sector ca oricum e cel mai sarac. Ce gandire golaneasca ai, exact ca a lui Goagle, inaintasul si discipolul tau la primarie panā cānd v-ati certat pe…,doar voi stiti pe ce’.

E perfect ce faci, domnule primar atata timp cat PNL si USR ti-au livrat un candidat din Iasi, Cristian Bacanu, om de valoare si mare experientā ,administrativā’ care stie sa facā ce a invātat la facultate, plangeri penale. E disperat cu hartiile. Doamne, cati bani bagati in on-line! Cam cu atāt te alegi in campania asta, cu experientā. Nu v-am auzit vorbind de proiecte si buget. Aruncati sloganuri ieftine de pacalit oamenii si vreti ca dupa experimentul lui Florea din Constanta sa avem un nou experiment a lui Bacanu de la Iasi. Cetatenii simt si vād asta. Daca nu ai crescut in Bucuresti, nu poti simti orasul asta astfel încât sa conduci o primarie. Nici useristii sau plusistii nu vā voteaza. Sincer, era mai BUN domnul Alex Dimitriu, candidatul propus de USR- PLUS.

Ce suntem noi? Cobaii vostri!

Chiar asa de prosti ii credeti pe cetateni sā aleagā din nou primarul ,zero’ sau un ,neo-marxist’ sadea? Nu cred dar ramane de vazut pe 27 Septembrie. Hai la vot. Voi sunteti puterea.

Cartierele copilariei mele.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentBăsescu despre protestele anti-mască: ”Sensul pe care eu îl dau acestor mișcări este un soi de revoltă pentru măsurile impuse”
Articolul următorDrept la replică One United Properties