Pe fondul evoluțiilor legate de pandemia de COVID-19, fac un apel la responsabilitate și calm în aceste zile dificile pe care le traversăm cu toții!

Este esențial ca fiecare dintre noi să dea dovadă de disciplină, respectând solicitările autorităților. Ne aflăm în punctul în care nu mai avem voie să tratăm superficial situația, să fim teribiliști cu niște costuri uriașe. Avem datoria morală de a îi proteja și pe cei din jurul nostru, pe lângă propria persoană. Fără a fi cuprinși de panică, riscurile trebuie conștientizate și, respectiv, acționat în consecință. ACUM!

În perioada aceasta, eu stau acasă! Asta trebuie să facem toți: să evităm orice deplasare și să limităm cât de mult posibil interacțiunile cu alte persoane; viteza de răspândire a coronavirusului este copleșitoare.

E adevărat, foarte mulți nu ne-am întâlnit cu așa ceva în cursul vieții, până acum. E adevărat, suntem puțin speriați. Și e normal. E adevărat, ne adaptăm din mers. Dar TREBUIE SĂ O FACEM!

Cei care se află în prima linie, care ajută și salvează vieți și care sunt expuși, în fiecare moment, riscului de a se îmbolnăvi, sunt niște eroi și merită toată recunoștința noastră!

Am încredere că vom trece cu bine peste această criză profundă cu care ne confruntăm, dar trebuie să o tratăm cu toată seriozitatea, păstrând regulile de igienă sanitară, stând în casă pentru a împiedica răspânirea fulgerătoare a virusului și respectând întocmai solicitările autorităților competente! Ele nu mai sunt opționale. România se află în stare de urgență!

P.S. Informați-vă exclusiv din surse oficiale!

Articolul precedentAjutor pentru bătrânii din sector 6
Articolul următorIohannis cere reexaminarea legii care îi scutește pe ziariști de impozitul pe venit