Ioana Constantin și-a depus candidatura din partea PMP pentru Primăria Sectorului 1 din Bucuresti.

Aceasta a declarat că, dacă va câștiga alegerile, va pune accent pe transparență, va investi în școli, grădinițe și în locuri de joacă sigure pentru copii. A mai precizat că se va îngriji de calitatea aerului, iar locuitorii sectorului vor plăti mai puține taxe și impozite. Astfel, Sectorul 1, cel mai bogat sector din București, își va recăpăta statutul de Capitală a Capitalei, a precizat Constantin. 

„Suntem mulți cei care ne dorim un sector prosper, sigur, curat, un sector prietenos cu copiii și bunicii noștri, în care să ne bucurăm de fiecare zi. Candidatura mea este pentru Sectorul 1, pentru sectorul în care am crescut, am studiat și în care locuiesc.

Mai puține taxe și impozite, mai multă transparență prin publicarea tuturor facturilor și contractelor; locuri de parcare pentru rezidenți; piețe moderne și curate, dar și piețe volante în fiecare cartier; creșe, grădinițe și școli moderne și sigure; locuri de joacă sigure și curate, dar și trotuare accesibile pentru mame și copii; siguranță și ordine publică; mai mult verde, mai puțină poluare: în fiecare cartier, contruim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității; oprim depozitările ilegale de deșeuri”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

Aceasta a ținut să mulțumească tuturor cetățenilor care au semnat pentru candidatură, dar și profesorului Cătălin Avrameascu. Acesta va fi șeful ei de campanie.

 

Articolul precedentBăsescu: Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL şi fostul guvern PSD care v-a păcălit cu legea Olguţei
Articolul următor100% TU DECIZI! Dănuț Andrușcă, de la șef de vulcanizare, ministru la Economie