Eugen Tomac, președintelel PMP, anunță că deja a avut discuții cu Ludovic Orban despre propunerea pe care PMP a avansat-o în spațiul public.

“Pactul pentru sănătate, primul pas

Am fost la Palatul Victoria și i-am prezentat premierului Ludovic Orban pactul pentru sănătate propus de PMP.

Soluțiile noastre sunt cele pe care românii le așteaptă în aceste clipe de la clasa politică. Spitale sigure, medici și asistenți medicali bine echipați și plătiți, spitale regionale moderne noi, finanțare pentru cercetare și un Institut Cantacuzino care să producă vaccinuri pentru români.

Avem și soluția pentru finanțare. Am prezentat-o Guvernului și cred că decizia Comisiei Europene de a suspenda pentru acest an Pactul de Stabilitate și Creștere trebuie fructificată din plin pentru a aduce bani mulți în țara și pentru a dezvolta un sistem de sănătate pe care să ne putem baza, indiferent de provocări.

Românii așteaptă de la politicieni soluții. Noi am venit cu această inițiativă pe care o voi prezenta și personal tuturor actorilor politici pentru că doar prin dialog și consens putem demonstra că suntem în stare să depășim acest moment și să oferim României un altfel de viitor!” scrie Tomac pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentPMP Tulcea în șomaj tehnic
Articolul următorSenatorul Iliescu, trei măsuri de relansare economică