Europarlamentarul Eugen Tomac o atacă dur pe Diana Șoșoacă, din cauza scandalului soldat cu dosar penal. Tomac spune că prin cearta ei cu presa italiană și cu cea din România, Șoșoacă aduce grave prejudicii de imagine României.

“Este șocant și scandalos ce poate face emblema AUR. Filorusa Șoșoacă, în mod sigur, i-ar fi întâmpinat cu lăutari pe cei de la Sputnik. Acest personaj isteric a produs prejudicii de imagine uriașe României. Atacul asupra unui jurnalist respectabil precum doamna Lucia Gorraci este de-a dreptul revoltător.

Pur și simplu, nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a-mi exprima indignarea față de acest comportament rudimentar. Atacul la adresa presei este un grav atentat asupra democrației, iar aceste derapaje trebuie sancționate ferm și imediat. Nu pot fi încălcate drepturi fundamentale doar pentru că anumite personaje delirează și dezinformează cu bună știință pentru a supraviețui politic. România nu poate cădea în capcana populismului extremist care devine tot mai toxic”, scriei Tomac pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentIohannis va participa miercuri și joi la Summitul Parteneriatului Estic şi la Consiliul European
Articolul următorUrsula von der Leyen: Varianta Omicron ar putea deveni dominantă în Europa până la mijlocul lunii ianuarie. Evoluția este extrem de îngrijorătoare