Am ai scris de multe ori despre mersul la fentă practicat cu delicii de poporul român. Acesta care are creierul conectat la rețeaua de socializare, acolo unde s-a transferat elita atotștiutorilor.

Cazurile sunt celebre. Aș aminti fenta cu Sorina, copila care a fost adoptată de o familie din SUA și care era pe punctul de a fi împiedicată să plece la o viață mai bună pentru că s-au activat fraierii pe internet. Vă mai amintiți cum unii rupeau spațiul cu așa zise gândiri că fata e dusă să i se ia organele și cereau petiții să fie împiedicată să plece? Idioții de moment au uitat de revolta imbecilă. Păcat, unii din ei sunt formatori de opinie acum.

O altă fentă este și prostia cu vaccinurile, hai să le facem, mai bine nu, apoi conspirația Soroș, apoi 5 g-ul, mai nou termoscanarea care îți ia datele personale, mii de fraieri îmbrățișând teorii care le alimentează ce, pofta de a fi gică contra. Cea mai mare fraiereală este aceea cu Covidul care nu există și aranjamentul mondial de a ne extermina. Că tot e de sezon.

Ce vreau să zic. Din nefericire, națiunea română, lipsită de repere, s-a scufundat în propria trufie. Vorbesc în cunoștiință de cauză, zilnic mă lovesc de conspiraționiști, semidocți sau bătuți în cap care mă asaltează, cum altfel, pe rețelele de socializare. Mulți dintre ei cred că trebuie să le stau la dispoziție, să le ascult inepțiile dar mai ales să spun neaparat în emisiune ce transmit ei.

Cumva la modul imperativ, căci ei știu tot și toate, deși unii scriu miau ca pisica. Parte se tranformă, ignorați fiind, în hateri de serviciu, urmează limbajul suburban și mojiciile aferente. Transformarea în popor de idioți nu e o conspirație ci o cale firească generată de lipsa de educație, de acel simplu exercițiu, gândirea. Bref, mi-a frică că ne-am tranformat ireversibil. Vorba lor, csfncsf.

Articolul precedentDe ce se supără văcaru’ pe sat
Articolul următorLaurențiu Botin: Ghiveci, DNA, șpagă, iureș