Pe la mijlocul pandemiei, printre statistici de îmbolnăvire și mii de vești adevărate sau false în legătură cu coronavirusul, apare pe firmament milionarul care s-a autoinfectat ca să demonstreze că virusul nu e periculos. Televiziunile l-au înghițit ca pe o gogoașă caldă, modul în care personajul suporta chiar și ironia moderatorilor devenea un deliciu în tubul catodic. Viorel Cataramă, căci despre el este vorba, a acceptat de zor să intre chiar și la televiziuni cu un singur spectator, demersul său fiind curios la acea vreme. Omul s-a dus la Țăndărei, în focar, a anunțat că s-a izolat de familia care, sanchi, nu ia aprobat gestul, a lansat cugetări de genul nu contează numărul de morți, important e să pornim economia, a lansat fumigene, a încercat să impresioneze. Mulți s-au întrebat, pe bună dreptate, dacă VC a luat-o razna. Apoi cu toții au observat că și a sa soție, Adina Alberts, a încercat marea cu degetul în spațiul public. Ba cu păreri medicale, ba cu grija față de cetățean, soția lui Cataramă a penetrat și ea spațiul public. Manevra de PR, a la Cumpănașu, cel care s-a suit pe o tragedie ca să-și facă imagine, a prins o vreme. Până când, ori PR-iștii au dat-o cu bâta-n baltă, ori omul s-a săturat să fie luat la mișto, cert este că a anunțat că-și face partid cu…Vîntu. Aaaa, zice omul de rând, de fapt Cataramă a “cumpărat” mediatizare pe nimic. Că banii se fac greu, se cheltuiesc ușor, iar dacă găsești o metodă să fentezi presa, cu atât mai bine, rămân în buzunar. Grav este că mulți au mers la fentă, unii chiar au crezut că a apărut apostolul dreptății pe timp de pandemie. De fapt, iată, totul a fost o manevră, pe domnul cu pricina puțin l-a interesat virusul. Spuneam că manevra  a la Cumpănașu naște vedete noi în spațiul public. Demersul a murit înainte de a deveni puternic, sfatul de anunța partid acum a prăbușit întregul eșafodaj. Și a ucis și valul de simpatie câștigat un timp. Wrong PR stimate domn. Trebuia să mai așteptați cu anunțul cu partidul, de acum nu vă mai cheamă nimeni să povestiți cât de mult vă pasă de economie, popor sau viruși.

Articolul precedentÎntâlnirea Iohannis-liderii PNL s-a încheiat. Surse: locale 27 septembrie, parlamentare 6 decembrie, NU SE FAC REMANIERI
Articolul următorPremierul Orban cere intervenția procurorilor pentru neregulile de pe autostrada Lugoj-Deva: ”Pentru măgării nu plătește nimeni?”